Dobrodošel, gost! [ Pozabljeno geslo | Registracija ]

Uporabniško ime Geslo

Verzi - verzi123

Vici o Janezku

Najboljši vici o Janezku.

  • Greta janezek in babica v trgovino . Pa najde kos vrecke babica pa rece \\\"to se ne pobira\\\" pol pa pade babica pa rece babica\\\"janezek pober me prosim\\\" janezek pa \\\"stvari se ne pobira\\\" ;D (tado)
  • Je vidu janezek kko mamica pa oci seksata pa je pol on prsu zrom pa je gledo. Pa prasu mamico kaj to oci poriva v njo. Pa rece da to je njegova banano ki gre v mojo cespljo. Pa je pol reku janezek mamici ce lahko se gleda pa naj izvajata se kaj drugega. Pol se je pa oci vlegu na postlo pa zaceu lizat mamicino cesplo. Pa je hoti se janezek probat to pa jo je polizo pa so pol vsi 3 zacel fukat tko d je mama dozivela orgazm ahaha. (hahahahh)
  • Je Janezek sou mimo mamine p ocijeve spalnce pa vidu da oci deva prste v mamino cespljo. Potem pa je vidu da jih je dau se u usta pa je reku da je to bolse kot kosilo. Pol je pa vidu da je dau oci mamio ob zid pa da je ona kricala. Pol se je pa Janezek ustrasu zakej mamica krici pa je prsu zraom pa jo je upraso zakaj krici. Pa je rekla da ji to zelo pase. Potem se je pa usedla potursko naga pa sta se z janeskom pogovarjala. Pa je janezek oprasu ce lahko nekaj proba. Pa je rekla da lohk. Pa je prste ji porinu u njeno cespljo pa je pol probu. Pa je reku. Mamica od tega se pa ne najes, zakaj je pa pol oci reku da je to bolse kot tvoje kosilo? (hahahahh)
  • Se peljeta Miha in janezek pa miha reče:ej stari blatnik ti ropota ,pa drugič pa tretjič pa reče janezek ne slišm ta , ker mi blatnik ropota
    (david2004)
  • Janezek dobi kolo pa se pele prvi krog pa rece mami glej brez rok. pa se pele drugi krog pa rece mami glej brez rok . pa pol tretji krog pa rece mami glej brez zob (kool)
  • Ucitelca v šoli reče da naj ustane tist ki misl da je neumen in nič ne zna. Nekaj časa se nobeden ne premakne potem pa Janezek ustane. Ucitlca ga prasa: janezek a ti misliš da si neumen in nič ne znaš? Janezek: ne sam hudo mi je k sam vi stojite (zojka)
  • janezek išče radirko. Pa pride do njega učiteljica pa ga upraša janezek kaj bi ti men napisov na grob če bi umrla.janezek pa u tistmu trenutku najde radirko pa reče o tuki si ti prasica stara (tre)
  • pride janezek domov pa ga mama vpraša če ima eno hrenovko za večerjo janezek gre v sobo si odreže kurca pa da mami potem postane ati lačn pa poje kurca ker misli da je hrenovka janezek se gre tošerat pa ga mama vpraša kje ima kurca pa reče ati mi ga je pojedel za večerjo (maja bizjak)
>> > 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 < <<

Dodajte nov prispevek (prispevke dodajte POSAMEZNO).

Vaš vzdevek:
(samo črke/številke, 2-30 znakov)
Koliko je ena plus dva?

verzi123.com © 2014 Še več odličnih verzov boste našli na osrednji slovenski strani z VERZI - eVerzi.com / božični verzi / novoletni verzi
Najboljše online igre 1234 in igrice // Kontakt.